888sport tilbyder nogle helt vanvittige odds på nogle af de kommende CL og EL kampe.

Udover deres standard bonus, hvor de matcher de første indskud med 100% helt op til 1000 kroner, ved at bruge bonuskoden 100BONUS.

Så tilbyder de nogle vanvittige odds på Roma – Real Madrid kampen, som spilles imorgen Tirsdag kl 21:00. Hvis du vil vædde 50 kroner på at Roma vinder, giver den hele 1300 kroner igen! Ved en Real Madrid sejr giver den 500 kroner igen! Og det er kun med en indsats på 50 kroner. Klik på nedenstående reklame for at modtage dette odds tilbud:

 

 

 

 

 

På Torsdag kl 18:55, der skal FC København møde Zenit på udebane i Rusland – der giver en indsats på FCK som vinder af kampen med en halvtredser, ja så får du 1700 kroner igen. Hvis du derimod tror det er Zenit der vinder kampen, kan du med en indsats på 50 kroner, få 450 kroner igen. Klik på nedenstående reklame for at modtage dette odds tilbud: